Prodaja, Hiša, Samostojna, Logatec, Osrednja, Slovenija

Hiša, Samostojna

Cena:

340.000,00 €

Posredovanje:

Prodaja

Izgrajeno leta:

1996

Regija:

Osrednja, Logatec

Lokacija v mestu:

grcarevec

Št. oglasa:

11319

Detajlno o nepremičnini

Prodamo stanovanjsko hišo na zelo mirni in sončni lokaciji. Hiša se nahaja na samem obrobju poznanega Planinskega polja. Hiša je medetazna in obsega v prvi etaži, hodnik, wc, zelo prostorno jedilnico, kuhinjo in shrambo.Druga etaža vsebuje dnevno sobo z izhodom na balkon, hodnik, ke ima izhod na veliko teraso,kopalnica in utility. V prostorih za počitek so tri sobe, loćeni wc, in kopalnica.Mansardni del vsebuje dve sobi, dnevno sobo, kuhinjo in hodnik ki ima povezavo z podstrešjem. V nizkem pritljičju je garaža, kurilnica, CK na olje, pralnica in garderobna soba. Na dvorišču je možno parkirati do 6 vozil.Do naselja Logatec je cca 5km naprej do avtoceste še cca 1,5 km. Za prevoz otrok v šolo je poskrbljeno.

Dodatne informacije

Možen je dogovor o menjavi nepremičnine za stanovanje na obali, Logatcu in Ljubljani. Resni intereenti lahko pokličete na tel. 040477517

English information

The house is between floors and comprises on the first floor, hall, toilet, very spacious dining room, kitchen and shrambo.Druga floor contains a living room with balcony, hallway, points the way out to a large terrace, bathroom and utility room. In rest rooms, three bedrooms, separate wc, ??and kopalnica.Mansardni part contains two bedrooms, living room, kitchen and hallway which has a link to the attic. In the low ground floor is a garage, boiler room, oil central heating, laundry room and walk-in closet. In the yard it is possible to park up to 6 vozil.Do Logatec village is about 5km further up the highway about 1.5 miles. To transport children to school is taken care of. There is also agreement on menavi property for an apartment on the coast, Logatec or Ljubljana.


marijana

Telefon: +38
GSM: 040477517

Število ogledov oglasa 5227