Kako posneti video?

Slike velikokrat podajajo zmotno predstavo o nepremičnini, saj jo prikažejo nepopolno, predvsem pa dajejo občutek večje prostornosti kot v realnosti. Z video predstavitvijo vaše nepremičnine, se to ne more zgoditi. Video prikaže boljšo perspektivo in predstavo o nepremičnini, uporabnik dobi boljši občutek za prostor, razporeditev in velikost, hkrati pa takoj ugotovi ali je nepremičnina zanj primerna ali ne.

Zaradi tega vas bodo kontaktirali predvsem potencialni kupci, ki so si predstavo o vaši oglaševani nepremičnini že ustvarili, s tem pa boste prihranili veliko časa in s tem stroškov, ki so povezani z nepotrebnimi ogledi neprimernih nepremičnin.

Kako narediti video posnetek, ki bo primerno predstavil vašo nepremičnino?

Naš vmesnik omogoča dodajanje vseh formatov videa (fotoaparati, mobilniki …) in slikovnih predstavitev, zato za njihovo izdelavo ne potrebujete posebne opreme ter nimate dodatnih stroškov.

Najlaže se je s fotoaparatom ali kamero sprehoditi skozi nepremičnino in ustvariti kratek posnetek sprehoda skozi nepremičnino.



Uporabniki z več znanja, pa lahko pripravijo tudi montirani posnetek, ki bo vašo nepremičnino prikazal še bolj detajlno.



V kolikor pa vam priprava video posnetke predstavlja prevelik izziv, pa vam izdelavo video predstavitve vaše nepremičnine lahko ponudimo tudi mi. Za minimalne stroške vas obiščemo, nepremičnino posnamemo in poslikamo ter zmontiramo v posnetek, ki bo karseda prezentabilno in realno predstavil vašo nepremičnino.

Število oglasov Cena na oglas*
(€ brez DDV)
1 300
do 5 200
do 10 150
*V ceno so všteti potni stroški (ponudba velja za področje Slovenije), čas potreben za pripravo primernih posnetkov nepremičnine, 6 izbranih fotografij in montaža do 4 video posnetkov na oglas maksimalne dolžine 1,5 minute opremljenih z avtorsko glasbo.

Za večje število oglasov nas kontaktirajte, da se dogovorimo za individualno ponudbo.