Prodaja, Stanovanje, Enosobno, Pula - okolica, Istarska, Croatia

Stanovanje, Enosobno

Cena:

2.100,00 €/m2

Posredovanje:

Prodaja

Izgrajeno leta:

2009

Regija:

Istarska, Pula - okolica

Lokacija v mestu:

Vinkuran

Št. oglasa:

4854

Detajlno o nepremičnini

Luksuzno stanovanje v pritličju Pritlično stanovanje v objektu Irida je velikosti 63,49 m2 in je sestavljeno od hodnika, spalne sobe, kopalnice, dnevne sobe s kuhinjo in jedilnico, terase s izhodom v privatni zeleni vrt velikosti 19,00 m2. Stanovanju pripada še shramba in garažni parakirni prostor v kleti, pa še eden na urejenem parkirišču pred vila blokom.

Dodatne informacije

Rezidenčno naselje Aurora je sestavljeno iz 3 Vila bloka; Irida, Flora in Luna. Vsaki blok ima 2 nadstropja z 4 do 6 stanovanjskih enot. Stanovanja so velikosti od 48 do 130 m2 stanovanjske površine in cca 1000 m2 okoliša urejenega v mediteranskem slogu z vrtom z tradicionalnimi rastlinami. Vsa stanovanja so sestavljena iz hodnika, dnevne sobe, kuhinje z jedilnico, ene do dve spalne sobe, kopalnice in pokrite terase, odvisno od velikosti. To kar naše naselje dela zanimivim, je to da pritlična stanovanja imajo zelo lep in urejen, precej velik privatni vrt, velikosti od 19 do 76m2! Vsakem stanovanju še pripadajo: shramba v kleti, garažni parkirni prostor pa še eden zunanji na urejenem parkirišču pred blokom. Stanovanja imajo ugrajen sistem inteligentnega vpravljanja, tako da lastnik ima kontrolo nad gotovo vsem funkcijam v stanovanju tudi na daljavo - ogrevanje in hlajenje, alarmni sistem, zunanja in notranja osvetlitvija, parlafonski sistem - čez "touch screen" , GSM in čez internet! Luksuzni bloki so zgrajeni iz visokokvalitetnih materialov, kot so brački in istrski kamen, keramika talijanskega proizvajalca Marazzi Group, parket, vrata in okna, vse talijanski izdelki visoke kakovosti (Bassano parquet, Bauxt, Barausse…). Naše naselje je idealno za ljubitelje narave, za tiste ki uživajo v dišavi morja in mediteranskem sončnem zahodu !

English information

The apartment 2 on the ground floor of the object Irida is oriented to west and is situated between the apartment 1 and 3. The apartment covers an area of 63,49 square metres and consists of a bedroom, a bathroom, an entrance hall, a living room with kitchen and dining room, as well as with a terrace with access to a private garden of 19 square metres. The apartment has a store room and a garage in the basement as well as a parking place in front of the building.


P.T. GRUPA d.d.

Telefon: 00385 52 619 340
Agent: Ana Božičević
GSM: 00385 98 758 504

Število ogledov oglasa 2229